Pizza24.se

Att beställa pizza och snabbmat online med hemkörning ända fram till dörren har blivit oerhört populärt. Under ett tag fanns endast ett företag som erbjöd denna möjligheten men när andra såg hur populärt det blev så bildades flera nya liknande tjänster och Pizza24.se är en av dessa.

Var finns Pizza24.se

I dagsläget har Pizza24.se 59 olika pizzerior anslutna till sig som levererar pizza ända fram till dörren. Antalet pizzerior ökar hela tiden. Om man inte hittar en pizzeria som levererar i ens närhet så har de även så att man kan lägga sin order online och hämta den själv på den valda pizzerian. Om man vill hämta sin pizza själv så har de pizzerior kopplade till sig i hela 29 svenska städer. Även här växer Pizza24.se hela tiden.

Beställa online eller via appen

Det finns två sätt att beställa på via hemsidan Pizza24.se. Man uppger postnummer, och får det urval av pizzerior som finns i ens närhet. Man väljer bland det utbud som finns eller så skapar man en egen pizza. När man beslutat sig för vad man vill ha, lägger man ordern och får en tid då pizzan beräknas levereras. Man kan betala med kort, eller vid leverans.

Pizza24.se har även en mycket bra app som man kan använda sig av när man beställer. Appen finns både för Android i Playstore samt för Apple i App store. Man laddar ner appen till sin mobil eller surfplatta och använder den, på samma sätt som man gör med hemsidan. Den fungerar på samma sätt som hemsidan men gör det på vissa områden väldigt enkelt att lägga till och ta bort saker.

Betalning

Tidigare har betalning nämnt och det finns flera sätt att betala på hos Pizza24.se. Man kan betala kontakt när man får pizzan hemkörd eller när man hämtar den vid ens lokala pizzeria men de tar även både bank- och kreditkort. Man kan betala med bonuspoäng och de stämplar man tjänat ihop vid tidigare köp. Samt att Pizza24.se accepterar betalning via WyWallet eller PayPal vilket är ovanligt när det kommer till den här typen av beställning. Om man vill betala med WyWallet eller PayPal så gör man det direkt vid beställningen. Dessa två sista alternativ är även säkra då man inte behöver ge ut sina konto- eller kortuppgifter i appen utan det lagras säkert hos båda betalningsalternativen. Det gör att det aldrig har varit enklare att köpa pizza och få den levererad ända fram till dörren.

Mer än bara köpa mat

Det som är så bra med Pizza24.se är att man kan göra mer med deras app och hemsida än bara köpa mat. Några av de saker man kan göra är:

  • Samla stämplar vid köp av pizza. Dessa kan sedan användas för att köpa pizza.
  • Se olika menyer, restauranginformation, deras omdömen, beställningsformulär och mycket mer.
  • Göra sina favoritpizzor och spara dem i en lista så man enkelt kan lägga en beställning vid senare tillfälle.
  • Spåra ordern hela vägen hem till dörren så att man ständigt vet var ens pizza är.
  • Hitta kuponger och andra erbjudanden på mat och dryck från de ställen man handlar på.